Іванівська сільська рада

Чернігівського району Чернігівської області

Інформаційне повідомлення щодо перейменування окремих вулиць населених пунктів  Іванівської  сільської територіальної громади

Дата: 08.03.2024 11:01
Кількість переглядів: 131

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

про проведення консультацій з громадськістю щодо перейменування окремих вулиць населених пунктів  Іванівської  сільської територіальної громади Чернігівського  району  Чернігівської  області

 

На  виконання  Закону України «Про  засудження та заборону пропаганди російської імперської  політики в Україні і  деколонізацію топонімії» з метою     забезпечення прав, свобод та законних інтересів громадян України, суспільства та держави, враховуючи повномасштабну агресивну війну, яку російська федерація розв’язала і веде проти України та Українського народу з порушенням норм міжнародного права, вчиняючи злочини проти людяності, виникла необхідність перейменування назв географічних об’єктів, об’єктів топоніміки населених пунктів, які пов’язані з державою-агресором чи історією російської імперії та колишнього СРСР. 

 Консультації з громадськістю оголошується з метою широкого фахового формування та врахування пропозицій громадськості при вирішенні питання перейменування вулиць.

Консультації з громадськістю проводяться відповідно до Закону України «Про  засудження та заборону пропаганди російської імперської  політики в Україні і  деколонізацію топонімії», статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», розпорядження сільського голови від 07.03.2024 року №27-од «Про проведення консультатцій з громадськістю щодо перейменування вулиць на території Іванівської сільської територіальної громади».

 

Консультації з громадськістю щодо  перейменування вулиць та провулків на  території Іванівської сільської  територіальної громади провести  у формі електронних  консультацій з використанням офіційного  вебсайту Іванівської сільської  ради

  

1.Організатор проведення  консультацій  з  громадськістю:

Іванівська сільська рада  в особі  сільського  голови Олени ШВИДКОЇ.

 

2. Ім’я фізичної особи, ювілейної чи святкової дати, назви або дати історичної події, що пропонується присвоїти шляхом перейменування вулицям в деяких   населених пунктах Іванівської сільської територіальної громади:

Пропонується перейменувати:

1) у селі Іванівка:

-  вулицю 8-го Березня  на вулицю Березнева;

вулицю 30 років Перемоги на вулицю Перемоги;

-  провулок Гагаріна на  провулок Дружби

2) у селі Количівка   Количівського  старостинського округу:

- вулицю 8-го Березня на вулицю Березнева

3) у селі Слобода   Слобідського  старостинського округу:

- вулицю 8-го Березня на  вулицю Березнева

 

3. Суб’єкти, що внесли пропозицію щодо присвоєння об’єктам права власності (вулицям) імені фізичної особи, ювілейної чи святкової дати, назви або дати історичної події:

Іванівський сільський  голова, згідно  Закону України «Про  засудження та заборону пропаганди російської імперської  політики в Україні і  деколонізацію топонімії» та листа в.о.голови  Українського інституту національної пам’яті Володимира ТИЛІЩАКА від 04.01.2024 року №35/09.4-07-24 (додається).

4. Строк проведення консультацій з громадськістю: 

до 24 квітня 2024  року  

 

5. Поштова адреса та (або) адресу електронної пошти, номер телефону, строк і форму для подання пропозицій (зауважень):

Іванівська сільська рада, вул. Дружби, 33 б, с. Іванівка, Чернігівський район, Чернігівська  область, 15562 (для подання (направлення) письмових звернень).

Адреса електронної пошти (для подання електронних звернень):

ivanivska_silska_rada@ukr.net

При направленні (поданні) пропозицій та зауважень необхідно зазначати прізвище, ім’я, по батькові та адресу особи, яка їх подає.

 

6. Місцезнаходження та (або) адреса електронної пошти, номер телефону організатора консультацій з громадськістю, за якими можна отримати консультації з питання, що винесено на   обговорення:

Іванівська сільська  рада  Чернігівського  району Чернігівської області                      вул. Дружби, 33 б, с. Іванівка, Чернігівський район, Чернігівська  область, 15562

Адреса електронної пошти: ivanivska_silska_rada@ukr.net

 

7. Прізвище та ім’я осіб, визначених відповідальними за  проведення консультацій з громадськістю:

- Карпенко  Світлана Василівна, староста Слобідського  старостинського  округу по с.Слобода  Іванівської сільської  ради;

- Ляховець Ольга  Миколаївна,  староста Количівського  старостинського округу по с.Количівка Іванівської  сільської  ради;

-  Струк Світлана  Миколаївна, начальник загально-юридичного  відділу по с.Іванівка Іванівської сільської ради.

 

8. Строк і спосіб оприлюднення результатів консультацій з громадськістю:

Звіт про результати громадського обговорення  оприлюднюється на офіційному вебсайті  Іванівської сільської ради  (www. iotg.gov.ua. ) протягом трьох днів після закінчення строку подання пропозицій (зауважень) учасників  електронних консультацій з громадськістю.

 

Сільський  голова                                                                     Олена ШВИДКА

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь