Іванівська сільська рада

Чернігівського району Чернігівської області

Робота є на Чернігівському хлібокомбінаті!

Дата: 26.12.2023 09:32
Кількість переглядів: 112

Робота є на Чернігівському хлібокомбінаті!

Підприємству потрібні пекарі, формувальники тіста, водії, технік-технолог.

Своїм працівникам роботодавець гарантує офіційне працевлаштування, гідну зарплату та повний соціальний пакет. А це - оплачувані лікарняні та відпустки (щорічні основні, додаткові соціальні, за шкідливі умови праці та ненормований робочий день), додаткова оплата вечірніх та нічних годин роботи, доставка на роботу працівників, які працюють у нічний час тощо. Працевлаштуватись можуть не лише чернігівці, а й жителі інших населених пунктів. У разі потреби працівникам надається кімната в гуртожитку. Графік роботи на хлібокомбінаті позмінний.

Чернігівський хлібокомбінат спеціалізується на виробництві житньо-пшеничних і пшеничних сортів хліба, здобних та кондитерських виробів. До речі, цього року за сприяння служби зайнятості на підприємстві укомплектовано 19 вакансій із 25 заявлених.

Для задоволення кадрових потреб роботодавців, крім підбору підходящих працівників, діють програми професійного навчання безробітних, а для певних категорій громадян, які не зареєстровані в службі зайнятості, для підвищення їх конкурентоспроможності на ринку праці передбачено видачу ваучерів на навчання. А ще - служба зайнятості пропонує роботодавцям фінансову підтримку. Вони можуть отримати компенсаційні виплати за працевлаштування окремих категорій зареєстрованих безробітних, яким важко конкурувати на ринку праці; за працевлаштування безробітних на нові робочі місця, за внутрішньо переміщених осіб. Віднедавна роботодавцям відшкодовуються витрати на облаштування робочих місць для людей з інвалідністю.

Про це йшлося на зустрічі директорів Чернігівського обласного центру зайнятості та ТОВ «Чернігівський хлібокомбінат №2» Людмили Ключник і Ольги Заїки відповідно, за результатами якої підписано Меморандум про співпрацю.

За додатковою інформацією звертайтеся до Чернігівської філії Чернігівського обласного центру зайнятості за телефоном: 0462 97 62 83.

Пропозиції роботи дивіться на сервісі "Єдиний портал вакансій" https://jobportal.dcz.gov.ua , на телеграм каналі актуальних вакансій «Робота зараз: Державна служба зайнятості» https://t.me/worknowdcz та нашому сайті https://chg.dcz.gov.ua/userSearch/vacancy

Чернігівський обласний центр зайнятості

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь