Іванівська сільська рада

Чернігівського району Чернігівської області

UNDP в Україні організувала мережевий захід

Дата: 14.11.2023 08:41
Кількість переглядів: 111

Від імені Іванівської територіальної громади   висловлюємо   вдячність ініціаторам проведення   мережевої зустрічі, що  відбулася у Львові на  минулому  тижні, організованій під егідою UNDP за фінансової підтримки Європейського Союзу та Уряду Данії.

 

Зустріч, на якій  зібралося 117 учасників та учасниць робочих груп із громадської безпеки та відновлення, виявилася надзвичайно цікавою та  корисною платформою для обміну ідеями та досвідом. Нашу громаду представляла Кузнецова В.О., керуючий  справами (секретар)  виконавчого комітету. Валентина Олександрівна поділилась з  колегами  історією  відновлення   нашої громади, спільно обговорили шляхи більш ефективного вирішення загальних викликів та зарядилися енергією для подальших змін.

 

Особливо захоплююче було побачити, як вже триває процес відновлення поруйнованих громад, зокрема завдяки принципу "відбудувати краще, ніж було", який   отримали від ПРООН.

 

Тема реінтеграції ветеранів та ветеранок також стала однією з найбільш важливих  у  обговореннях. Робочі групи вже втілюють ініціативи, спрямовані на полегшення реінтеграції та створення сприятливих умов для відновлення життєдіяльності ветеранів у   громадах.

 

Впевнені, що ця мережева зустріч стане поштовхом для подальших інновацій та співпраці, спрямованих на підтримку національного відновлення. 

 

UNDP в Україні організувала мережевий захід за фінансової підтримки Європейського Союзу, наданої в межах проєкту «EU4Recovery – Розширення можливостей громад в Україні» (EU4Recovery), та за фінансової підтримки Уряду Данії, наданої в межах Програми з відновлення та розбудови миру.

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь