Іванівська сільська рада

Чернігівського району Чернігівської області

У рамках програми CLEAR в селі Красне був проведений черговий розвитковий захід для дітей і молоді

Дата: 16.08.2023 14:34
Кількість переглядів: 92

У рамках програми CLEAR в селі Красне був проведений черговий розвитковий захід для дітей і молоді

 

Громадська організація "Київський інститут стратегічного аналізу та реформ "КІСАР" (ГО КІСАР) у рамках Програми дій та реагування територіальних громад на надзвичайні ситуації (CLEAR) продовжує проведення розвиткових психосоціальних заходів для дітей в громадах Чернігівської області.

До Краснянського старостату 14 серпня 2023 року завітала команда мобілізаторок ГО «КІСАР» із різноманітними іграми та конкурсами для дітей та молоді.

Під час заходу була неймовірно легка і позитивна атмосфера, усі активно долучались до командних конкурсів: змогли і намалювати спільні картини мрій, і позайматись орігамі, і потренувати свою уяву та кмітливість.

Ігровий формат заходу дозволив кожній дитині долучитись до цікавих вправ, відчути радість від взаємодії та спілкування із однолітками  – усе те, що дозволить їм долати стрес і підтримувати один одного у подальшому. Навіть оголошення повітряної тривоги не змогло цьому завадити  – на цей час усі скористались   укриттям і продовжили змістовно проводити час далі.

Дякуємо Ользі Вовченко, Раїсі Потєй, ГО «Кісар» та програмі CLEAR за чудовий захід! Під час війни, коли в усіх нас багато стресу та переживань, дуже важливо підтримувати один одного, отримувати позитивні емоції та ділитись ними із своїм оточенням. Тому такі заходи будуть проводитись ще і в інших населених пунктах громади.

Програма CLEAR впроваджується міжнародною організацією Глобал Ком’юнітіз Global Communities та фінансується Бюро гуманітарної допомоги Агентства США з міжнародного розвитку USAID's Bureau for Humanitarian Assistance. ГО «КІСАР» є партнерською організацією Глобал Ком’юнітіз, яка реалізує завдання програми CLEAR на території Іванівської громади.

 

#Програма_CLEAR, #КІСАР, #ЮСТИНА

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь