Іванівська сільська рада

Чернігівського району Чернігівської області

У рамках програми CLEAR в селі Количівка   проведено черговий розвитковий захід для дітей із села Ягідне

Дата: 10.07.2023 11:56
Кількість переглядів: 70

 

У рамках програми CLEAR в селі Количівка   проведено черговий розвитковий захід для дітей із села Ягідне

 

Громадська організація "Київський інститут стратегічного аналізу та реформ "КІСАР" (ГО КІСАР) у рамках Програми дій та реагування територіальних громад на надзвичайні ситуації (CLEAR) продовжує проведення розвиткових психосоціальних заходів для дітей в громадах Чернігівської області.

До Количівського будинку культури 8 липня 2023 року завітала команда мобілізаторок ГО «КІСАР» із різноманітними іграми та конкурсами для дітей сусіднього села – Ягідне.

Період окупації відзначився як руйнуваннями житлової й соціальної інфраструктури (у с. Яблунівка будинок культури був зруйнований), так і сильним психологічним стресом для усіх мешканців громади – як для дорослих, так і дітей, місцевих і тих, хто переїхав до села у пошуках тимчасового прихистку.

Найбільш простими, але не менш дієвими засобами підвищення стресостійкості та соціальної згуртованості є залучення до спільної активної діяльності та спілкування – усе те, що дозволяє розкрити особисті риси кожного і приносить позитивні емоції.

Тому на заході під модераторством Лариси Пророк, разом виконували різноманітні завдання і малювали. Ігровий формат заходу дозволив кожній дитині проявити свої здібності та продемонструвати, що незалежно від того, де вони народились і живуть, усі мають унікальне бачення світу, яке треба враховувати та прислухатися до думки кожного.

Дякуємо Ользі Вовченко, Ларисі Пророк, ГО «Кісар» та програмі CLEAR за чудовий захід! Під час війни, коли в усіх нас багато стресу та переживань, дуже важливо підтримувати один одного, отримувати позитивні емоції та ділитись ними із своїм оточенням. Тому такі заходи будуть проводитись ще і в інших населених пунктах громади.

Програма CLEAR впроваджується міжнародною організацією Глобал Ком’юнітіз Global Communities та фінансується Бюро гуманітарної допомоги Агентства США з міжнародного розвитку USAID's Bureau for Humanitarian Assistance. ГО «КІСАР» є партнерською організацією Глобал Ком’юнітіз, яка реалізує завдання програми CLEAR на території Іванівської громади.

 

#Програма_CLEAR, #КІСАР, #ЮСТІНА

Фото без опису Фото без опису 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь