Іванівська сільська рада

Чернігівського району Чернігівської області

Набори для жінок та дівчат від програми CLEAR в громадах Чернігівської області

Дата: 20.06.2023 10:15
Кількість переглядів: 219

Набори для жінок та дівчат від програми CLEAR в громадах Чернігівської області

В Іванівській та  Корюківській громадах Чернігівської області  проходить роздача гуманітарних наборів для жінок та дівчаток від програми CLEAR До наборів для дівчат та жінок увійшло найнеобхідніше: засоби щоденної гігієни, білизна, предмети особистої безпеки.

Набори к вже отримали дівчатка-підлітки сіла Количівка та Анисів Іванівської територіальної громади: « В умовах війни, пакунки із засобами гігієни для дівчаток дуже важливі, - каже директорка однієї зі шкіл громади Наталія Ігнатенко.

Пакунки з необхідними повсякденними засобами отримали  дівчата та жінки з Корюківської громади: “ Отримувачки цієї допомоги дуже позитивно відгукуються про вміст наборів, - розповідає мобілізатор в Корюківській ТГ Володимир Онищук. - В нашій громаді багато ВПО, люди облаштовуються на новому місці, а тому така допомога  їм доречна”.

Загалом в обох громадах буде поширено 190 таких наборів. 

«Роздачу наборів для дівчат та жінок реалізує Спілка «Громадські ініціативи України» - пояснює інтерв’юер проекту Інна Міщенко. – Усі дівчатка в супроводі батьків чи опікунів відвідали дистрибуційну сесію та задоволені, що потрапили до програми CLEAR»

Також задля ефективної та своєчасної допомоги усі отримувачі були ознайомлені із контактами  зворотного зв’язку програми CLEAR, за якими дівчата та жінки зможуть зробити свої відгуки та пропозиції щодо вмісту пакунків.

Довідково: Програма дій та реагування територіальних громад на надзвичайні ситуації (CLEAR), яка впроваджується міжнародною організацією Глобал Ком’юнітіз (Global Communities) та фінансується Бюро гуманітарної допомоги Агентства США з міжнародного розвитку (USAID/ BHA).

Спілка «Громадські Ініціативи України» -  організація-партнер Глобал Ком’юнітіз, що реалізує завдання  програми CLEAR в трьох громадах Чернігівщини: Корюківській, Сосницькій та Іванівській.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь