Іванівська сільська рада

Чернігівського району Чернігівської області

Засоби гігієни та побутової хімії від програми CLEAR для мешканців громад Чернігівської області

Дата: 22.06.2023 09:36
Кількість переглядів: 140

Засоби гігієни та побутової хімії від програми CLEAR для мешканців громад Чернігівської області

В Іванівській, Корюківській та Сосницькій громадах завершилася перша хвиля роздачі гуманітарної допомоги  в рамках Програми дій та реагування територіальних громад на надзвичайні ситуації (CLEAR)

470 домогосподарств з трьох громад отримали гігієнічні набори, розраховані на 1 місяць повсякденного користування. У складі набору, зокрема, засоби індивідуальної гігієни,  рушники, пральний порошок, засоби для миття посуду, тощо.

Серед отримувачів допомоги - внутрішньо переміщені особи та постраждалі внаслідок війни мешканці Іванівської, Корюківської та Сосницької громад, які пройшли опитування щодо потреб та відбір за критеріями, визначеними програмою CLEAR.

Протягом березня 2023 року інтерв’юери Спілки “Громадські ініцативи України” завітали в  пріоритетні домогосподарства в усіх трьох громадах та провели опитування: « Ми особисто відвідали постраждалі родини, дізнавались про їх нагальні потреби в гуманітарній допомозі. Отримані дані ми передали фахівцям програми CLEAR для проведення відбору домогосподарств на основі сукупності критеріїв вразливості. - розповідає інтерв’юер Юрій Аполон. -  У Корюківській громаді, наприклад, до списків отримувачів наборів з засобами гігієни від програми CLEAR здебільшого увійшли внутрішньо-переміщені особи».

На початку червня 2023 року Спілка “Громадські ініціативи України” отримала вантаж від програми CLEAR та протягом тижня організувала роздачу наборів гігієни відібраним домогосподарствам трьох громад, зокрема, 268 у  Іванівській, 98 - Корюківській та 130 у Сосницькій громадах. 

Довідково: Програма дій та реагування територіальних громад на надзвичайні ситуації (CLEAR)впроваджується міжнародною організацією Глобал Ком’юнітіз (Global Communities) та фінансується Бюро гуманітарної допомоги Агентства США з міжнародного розвитку (USAID/ BHA).

Спілка «Громадські Ініціативи України» -  організація-партнер Глобал Ком’юнітіз, що реалізує завдання  програми CLEAR в трьох громадах Чернігівщини: Корюківській, Сосницькій та Іванівській.Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь