Іванівська сільська рада

Чернігівського району Чернігівської області

Вчора в с. Количівка Іванівської територіальної громади мобілізатори ГО КІСАР провели черговий розвитковий захід для дітей

Дата: 02.06.2023 12:10
Кількість переглядів: 57

Вчора в с. Количівка Іванівської територіальної громади мобілізатори ГО КІСАР провели черговий розвитковий захід для дітей

Фото без описуФото без опису Фото без опису

Традиційно 1 червня урочисто святкуємо таке прекрасне свято, як день захисту дітей. Але в цей рік, особливо відчувається потреба у їх захисті – як фізичному, так і емоційному – бо як ніколи розуміємо, що російський агресор краде у них дитинство, близьких та життя.

Громадська організація "Київський інститут стратегічного аналізу та реформ "КІСАР" (ГО КІСАР) у рамках Програми дій та реагування територіальних громад на надзвичайні ситуації (CLEAR) продовжує проведення розвиткових психосоціальних заходів для дітей в громадах Чернігівської області.

До Количівського будинку культури Іванівської громади 1 червня 2023 року завітала команда мобілізаторів ГО «КІСАР» із різноманітними іграми, конкурсами та активностями для дітей та молоді.

Ігровий формат заходу дозволив кожній дитині проявити свої здібності, долучитись до активного спілкування із однолітками, зрозуміти важливість командної роботи та партнерства – усе те, що дозволить їм долати стрес і підтримувати один одного у подальшому. На заході були діти із сімей ВПО, сімей місцевих мешканців  та сімей, які постраждали від військових дій, але завдяки таким об’єднуючим заходам, вони змогли краще познайомитись один із одним і подолати деякі упередження та непорозуміння. Сподіваємось, що у подальшому це дасть поштовх до проведення об’єднуючих заходів з згуртованості і серед дорослих.

 

Дякуємо Ользі Вовченко, Ларисі Пророк, ГО «Кісар» та програмі CLEAR за чудовий захід! Під час війни, коли в усіх нас багато стресу та переживань, дуже важливо знаходити джерела натхнення та отримувати позитивні емоції, щоб були сили дочекатись нашої перемоги. Тому такі заходи будуть проводитись ще і в інших населених пунктах громади.

Програма CLEAR впроваджується міжнародною організацією Глобал Ком’юнітіз Global Communities та фінансується Бюро гуманітарної допомоги Агентства США з міжнародного розвитку USAID's Bureau for Humanitarian Assistance. ГО «КІСАР» є партнерською організацією Глобал Ком’юнітіз, яка реалізує завдання програми CLEAR на території Іванівської громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь