Іванівська сільська рада

Чернігівського району Чернігівської області

Про початок громадських слухань

Дата: 07.04.2023 16:17
Кількість переглядів: 169

 

 

До уваги жителів Іванівської територіальної громади!

 

Іванівська сільська рада Чернігівського району Чернігівської області повідомляє про початок громадських слухань щодо врахування громадських інтересів у проєкті містобудівної документації та ЗВІТУ «Детальний план території земельної ділянки комунальної власності загальною площею 2,6849 га для будівництва та обслуговування об'єктів рекреаційного призначення кадастровим номером 7425584300:03:000:5004 на території Іванівської сільської ради Чернігівського району Чернігівської області.»

Замовник детального плану території – Іванівська сільська рада Чернігівського району Чернігівської області.

З текстовою, графічною частинами проекту та ЗВІТОМ до містобудівної документації можна ознайомитися у відповідному порядку щоденно з понеділка по п’ятницю з 8 до 17 години у відділі містобудування та ЖКГ Іванівської сільської ради  Чернігівського району Чернігівської області за адресою: 15562, Чернігівська обл. Чернігівський р-н., с. Іванівка,  вул. Дружби, 33Б.                  

Строк ознайомлення з зазначеним проектом містобудівної документації становить 30 календарних днів з моменту виходу публікації в засобах масової інформації, а також на офіційному веб-сайті Іванівської сільської ради. Електронна адреса для подання письмових пропозицій та зауваженьivanivska_silska_rada@ukr.net.

Посадова особа, відповідальна за організацію розгляду пропозицій громадськості – головний спеціаліст відділу містобудування та ЖКГ Іванівської сільської ради  - Наталія БУГЛАК

Строк подання зауважень та пропозицій: до 11.05.2023 року.

Безпосереднє обговорення відбудеться 12 .05.2023  року об «11» годині за адресою: 15562, Чернігівська обл. Чернігівський р-н., с. Іванівка,  вул. Дружби, 33Б.

Розробник проекту вказаної містобудівної документації ПП   «Архітектурно-будівельна майстерня Травки З.С.» (головний архітектор проекту Травка-Бабенко Ю.В., кваліфікаційний сертифікат архітектора серія АА № 002896).

 

Звіт_екологічна оцінка

Детальний ПЛАН

Детальний план території

Опис меж


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь