Іванівська сільська рада

Чернігівського району Чернігівської області

«Школа трудової майстерності»

Дата: 22.12.2021 12:45
Кількість переглядів: 363

Фото без опису

Від імені Чернігівськоі торгово-промисловоі палати висловлюємо Вам свою повагу та пропонуємо до розгляду наш проект «Школа трудової майстерності».

Цей проект розроблено в співпраці зі швейними підприємствами міста для вирішення проблеми кадрового голоду та зупинки трудової міграції працездатного населення за кордон.

 Школа трудової майстерності запрошує жителів вашої громади на роботу на швейні підприємства м. Чернігова з попереднім навчанням. Свої послуги ми пропонуємо жінкам у віці 18-50 років для офіційного працевлаштування на швейних фабриках м. Чернігова.

Курс навчання триває два місяці та передбачає викладання тільки найважливіших курсів. Половину навчального плану складають практичні заняття на сучасному професійному устаткуванні під керівництвом досвідчених викладачів. Після завершення навчання наші випускники відразу готові приступати до роботи на швейному виробництві. Середня заробітна плата швачки ІІІ розряду коливається з від 7000 до 12 000 тис. грн.

Навчання проходить з понеділка по п’ятницю з 9-00 до 15-00 за адресою: м. Чернігів, вул. Інструментальна, 6. Перед зарахуванням до навчальної групи претенденти проходять співбесіду з представниками швейної фабрики. Після навчання слухачі отримують сертифікат про присвоєння кваліфікації «швачки ІІІ розряду» та будуть гарантовано працевлаштовані на підприємства м. Чернігова і захищені соціальними стандартами.

Ми будемо вдячні за співпрацю та поширення інформації про наш проект серед жителів Вашоі громади.

За додатковою інформацією просимо звертатися до адміністратора проекту Гейди Ольги Сергіівни за тел.. +380 99 44 60 33, e-mail: helga2102@ukr.net

З повагою,

президент ЧРТПП                                                               К.В. Іванов


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь