Іванівська сільська рада

Чернігівського району Чернігівської області

ЕЛЕКТРОННІ СЕРВІСИ – ШВИДКО, ЗРУЧНО, ЕФЕКТИВНО!

Дата: 28.10.2021 17:01
Кількість переглядів: 260

ЕЛЕКТРОННІ СЕРВІСИ – ШВИДКО, ЗРУЧНО, ЕФЕКТИВНО!

FacebookTwitter

Державна служба зайнятості активно впроваджує електронні сервіси з надання соціальних послуг шукачам роботи та роботодавцям з використанням інтернет-технологій.

Чернігівська районна філії Чернігівського обласного центру зайнятості у своєму прагненні зробити послуги максимально доступними та комфортними для клієнтів пропонує скористатись електронними сервісами на web – сайті державної служби зайнятості www.dcz.gov.ua.

В залежності від потреб клієнта, директор Чернігівської районної філії Чернігівського обласного центру зайнятості Ірина Некрасова пропонує скористатись різними дистанційними онлайн-сервісами.

«Електронний кабінет роботодавця» – це сучасний інформаційно-комунікаційний сервіс, зорієнтований, насамперед, на економію часу роботодавців. По суті, це персональне автоматизоване робоче місце, що надає можливість надавати звіти до центру зайнятості в режимі онлайн, переглядати стан укомплектування заявлених вакансій та актуальність реквізитів свого підприємства, здійснювати добір працівників шляхом перегляду резюме.

«Електронний кабінет шукача роботи»  надає можливість зареєстрованому безробітному створити власне резюме, здійснити підбір роботи, ознайомитись з інформацією про тимчасову зайнятість, дізнатися про можливість професійного навчання, про заходи, які проводитиме центр зайнятості.

«Електронна черга»  дозволяє, не виходячи з дому та не витрачаючи часу та коштів на проїзд, записатися на прийом до спеціаліста центру зайнятості. Якщо особа зарезервувала для себе електронним час, їй необхідно безпосередньо звернутися до робочого місця фахівця центру зайнятості на зареєстрований особистий час та дату прийому, які вказані в талоні на відвідування, а також мати при собі необхідні документи.

Онлайн-платформа профорієнтації та розвитку кар’єри «МОЯ ПРОФЕСІЯ: консультаційна мережа»  стане у нагоді тим, хто потребує допомоги у вирішенні таких питань як вибір або зміна професії, побудова свого кар’єрного шляху, визначення власних професійних інтересів, здібностей, психологічних схильностей.

Новим продуктом державної служби зайнятості став Освітній портал державної служби зайнятості (http://skills.dcz.gov.ua/), який призначений для отримання  інформації про ринок праці, вимоги роботодавців до претендентів на роботу, правила та норми складання резюме сучасного формату. На цьому порталі є можливість отримати необхідні знання та навички, що стануть у нагоді на новій роботі: комунікабельність, стресостійкість, креативність, уміння працювати в команді,  підготуватися до співбесіди з роботодавцем.

Застосування у роботі Чернігівської районної філії Чернігівського обласного це6нтру зайнятості електронних сервісів направлені на вирішення головної мети, що стоїть перед службою зайнятості – забезпечення роботою громадян та вирішення кадрових питань роботодавців Чернігівського району.

Якщо Вам потрібна допомога у сприянні  працевлаштування або у доукомплектуванні вашого підприємства професійними кадрами звертайтеся до Чернігівської районної філії Чернігівського обласного центру зайнятості, яка розташована за адресою: м. Чернігів, вул. Шевченка, 95 Б, для отримання інформації ви можете звернутися за телефонами:

(0462) 60-64-36, 60- 64-40;


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь