Іванівська сільська рада

Чернігівського району Чернігівської області

ТОВ «Чернігівгаз Збут»: газом забезпечені і до старту опалювального сезону готові!   

Дата: 11.10.2021 09:33
Кількість переглядів: 429

Компанія «Чернігівгаз Збут», що працює під брендом «ТВІЙ ГАЗЗБУТ», підписала контракт з НАК «Нафтогаз України», чим забезпечила сталу закупівлю природного газу для населення і 100% готовність до опалювального сезону 2021-2022 рр. Вартість ресурсу в рамках річних тарифів залишається на рівні 7,99 грн за кубометр.

«Наразі ми маємо підписаний з «Нафтогазом» контракт на закупівлю природного газу для побутових споживачів, релігійних організацій та відомчого житла. В рамках даного контракту вартість палива для нас, як для постачальника, фіксована, завдяки чому, до 1 травня наступного року незмінною залишиться і ціна газу у наших річних тарифах», — заявив директор ТОВ «Чернігівгаз Збут» Іван Луста.

Нагадаємо, що базовий тариф «Твій газ Річний» став страховкою для громадян від цінових коливань і гарантією стабільної вартості газу. Він був запроваджений з 1 травня поточного року, за ініціативи Уряду та НКРЕКП, і діятиме до 30 квітня наступного.

Тарифом передбачена оплата фактично спожитого протягом календарного місяця блакитного палива. Незмінними залишаються і строки розрахунку – до 25 числа місяця наступного за місяцем поставки.

Понад 4 450 клієнтів ТОВ «Чернігівгаз Збут» подали заявки на зміну базового тарифу на  комерційну пропозицію «Твій газ Рівномірний платіж». Як зазначають фахівці товариства, ці споживачі завчасно потурбувалися про підготовку до опалювального сезону і скористалися можливістю зменшити рахунки під час холодів, коли для обігріву домівок потрібно найбільше газу.

Також у ТОВ «Чернігівгаз Збут» закликають побутових споживачів розпочати новий опалювальний сезон без боргів. В Україні набули чинності зміни до законодавства, якими скасовано заборону обмежувати надання житлово-комунальних послуг громадянам України в разі наявності заборгованості. «Карантинне» обмеження тепер стосується лише тих регіонів, які потрапили до зони з «червоним» рівнем епідемічної небезпеки.

 

«ТВІЙ ГАЗЗБУТ». Надійний та зручний для кожного.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь