Іванівська сільська рада

Чернігівського району Чернігівської області

Комісією з питань захисту прав дітей було розглянуто надання спеціального статусу дітям, які постраждали внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів

Дата: 22.06.2021 15:02
Кількість переглядів: 390

Під головуванням сільського голови Олени Швидкої 22 червня 2021 року відбулося чергове засідання Комісії з питань захисту прав дитини Іванівської сільської ради. Розглянуті питання, які попередньо були детально вивчені Службою у справах дітей.

 Члени комісії ознайомилися з поданими заявами з приводу надання дітям з сімей внутрішньо переміщених осіб статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів.

Всього у населених пунктах громади проживає 10 дітей, які мають підстави для встановлення цього статусу. Батьки дев’яти з них, завдяки попередньо проведеній роботі, звернулися за його отриманням до органу опіки та піклування та надали необхідні документи.

Встановлено, що діти з чотирьох сімей мають підстави для отримання статусу, як такі, що зазнали психологічного насильства, моральних та психологічних страждань, що не потребують доведення, які вони перенесли внаслідок залишення свого місця проживання/перебування з метою уникнення негативних наслідків збройного конфлікту.

Комісія одноголосно проголосувала за доцільність надання статусу таким дітям та рекомендувала виконавчому комітету винести остаточне рішення на найближчому його засіданні.

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь