Іванівська сільська рада

Чернігівського району Чернігівської області

Голова Іванівської сільської ради Олена Швидка та її заступник Микола Руденок взяли участь у засіданні “круглого столу” у приміщенні Чернігівської ДПС

Дата: 31.05.2021 14:26
Кількість переглядів: 382

 

Голова Іванівської сільської ради Олена Швидка та її заступник Микола Руденок взяли участь у засіданні “круглого столу” у приміщенні Чернігівської ДПС разом із начальником Чернігівської ДПІ Олегом Шубою та  його заступницею Тетяною Рубан. Темою засідання стали питання налагодження співпраці податкової інспекції з громадою щодо пошуку резервів наповнення місцевих бюджетів.

Основним питанням, яке обговорювалося, стало питання щодо сплати земельного податку, орендної плати, обгрунтованість встановлення пільг та повноти обліку суб'єктів та об'єктів оподаткування землі. Обговорювались також питання щодо стану заборгованості платників податків та платежів до місцевого бюджету, причини утворення заборгованості і нарахування штрафних санкцій. Як вияснилось, частина боржників не отримує платіжні повідомлення, оскільки змінилося їх місце проживання, про що вони не повідомили органи ДПС. Олег Шуба наголосив на потребі проведення інвентаризації та обстеження земель  сільськогосподарського  призначення з метою упередження схем ухилення від оподаткування та якісного обліку земельних ділянок відповідно до чинного законодавства.

Олена Швидка зазначила на необхідності налагодження комунікації, а також на необхідності технічної підтримки громади, методологічної допомоги для виявлення та ідентифікації власників земельних ділянок (паїв), постійних землекористувачів - фізичних та юридичних осіб.

Наприкінці зустрічі Олег Шуба наголосив на готовності податкової служби до якісної та ефективної співпраці, спрямованої на формування бази оподаткування для спільного забезпечення виконання дохідної частини бюджету.

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь