Іванівська сільська рада

Чернігівського району Чернігівської області

Призначено громадські слухання

Дата: 19.10.2020 13:06
Кількість переглядів: 439

Фото без опису

Відповідно до ст. 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», постанови Кабінету Міністрів України від 25 травня 2011 р. № 555 ,, Про затвердження Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні", по 04 листопада 2020 року триватиме громадське слухання щодо врахування громадських інтересів під час розроблення  детального плану території  земельної ділянки  площею 3,7237 га  в с.Количівка вул. Дружби, 74  для зміни цільового призначення  з " для ведення товарного сільськогосподарського виробництва"  на  "для будівництва  та обслуговування  індивідуальних житлових будинків.
  Замовником та розпорядником детального плану території визначити виконавчий комітет сільської ради.
 Фінансування робіт по виконанню детального плану території, орієнтовною площею   3,7237 га, розташованою за адресою: с.Количівка вул. Дружби, 74,  Чернігівського району Чернігівської області для будівництва та обслуговування індивідуальних житлових будинків здійснити за кошти третіх осіб, згідно клопотання  директора  ТОВ "Полісся - Агробуд".

Пропозиції просимо подавати до 10 години  ранку  04 листопада 2020 року  за адресою:  с.Іванівка, вул. Дружби 33Б  Чернігівського району Чернігівської області.


Довідка: згідно із Законом України «Про регулювання містобудівної діяльності» пропозиції громадськості мають бути обґрунтовані в межах відповідних законодавчих та нормативно-правових актів, державних будівельних норм, стандартів і правил та надаватися у строки, визначені для проведення процедури громадських слухань.
Пропозиції до проектів містобудівної документації на місцевому рівні мають право надавати:
повнолітні дієздатні фізичні особи, які проживають на території, щодо якої розроблено відповідний проект містобудівної документації на місцевому рівні;
юридичні особи,об’єкти нерухомого майна яких розташовані на території, для якої розроблено відповідний проект містобудівної документації на місцевому рівні;
власники та користувачі земельних ділянок, розташованих на території, щодо якої розробляється документація, та на суміжній з нею;
представники органів самоорганізації населення, діяльність яких поширюється на відповідну територію;
народні депутати України, депутати відповідних місцевих рад.

Фото без опису

Процедуру громадських слухань по розробці детального плану території  земельної ділянки  площею 3,7237 га  в с.Количівка вул. Дружби, 74  для зміни цільового призначення  з " для ведення товарного сільськогосподарського виробництва"  на  "для будівництва  та обслуговування  індивідуальних житлових будинків" призначено на 04.11.2020  року. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь