Іванівська сільська рада

Чернігівського району Чернігівської області

У громаді триває рейд "Урок"

Дата: 01.10.2020 16:23
Кількість переглядів: 486

                                           

 Проходить профілактичний рейд «Урок»  

На території Іванівської об’єднаної територіальної громади проходить Всеукраїнський профілактичний захід «Урок».

    Мета його –  виявлення дітей шкільного віку, не охоплених навчанням на початок навчального року, усунення причин та умов даного явища, надання адресної допомоги дітям із сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах, запобігання їх бездоглядності і безпритульності, повернення або влаштування виявлених дітей до закладів освіти, усунення причин і умов, внаслідок яких діти не були охоплені навчання, притягнення батьків до відповідальності за неналежне виконання батьківських обов’язків.

       В межах профілактичного рейду «Урок» протягом серпня-вересня 2020 року працівниками служби у справах дітей  спільно з працівниками відділу освіти,  дільничним  інспектором Вергуном Р.О. та старостами сіл було здійснено профілактичні рейди у селах Вікторівка, Слобода, Количівка, Іванівка, Скорінець, Ладинка під час яких відвідано 26 родин, в яких проживають 38 дітей. Встановлено що всі  433 дітей шкільного віку, що проживають на території Іванівської громади охоплені  навчально-виховним процесом. Дітей, які без поважних причин не приступили 01 вересня до навчання не виявлено. Двоє дітей шкільного віку здобуватимуть освіту в інтернатних закладах області.

В ході рейду 25 дітям-сиротам та дітям, позбавленим батьківського піклування, дітям, що опинилися у складних життєвих обставинах, які перебувають на обліку Служби у справах дітей, надано допомогу у вигляді  канцелярських товарів та шкільного приладдя на суму  3000,00 грн.

З батьками дітей проводилися профілактичні бесіди щодо відповідального батьківства, їх обов’язків у здобутті дітьми повної загальної середньої освіти. На розгляд Комісії з питань захисту прав дитини у вересні 2020 року винесено два  питання щодо доцільності позбавлення батьківських прав за неналежне виконання батьківських обов’язків.

За інформацією Служби у справах дітей

Іванівської сільської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь