Іванівська сільська рада

Чернігівського району Чернігівської області

Про внесення змін до розпорядження сільського голови «Про запобігання поширенню коронавірусної інфекції COVID-19 на території Іванівської сільської ради» від 16.03.2020 № 33, із змінами від 16.03.2020 № 34

Дата: 01.04.2020 12:29
Кількість переглядів: 496

Україна

 

ІВАНІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ЧЕРНІГІВСЬКОГО  РАЙОНУ

ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

 

30 березня  2020 року                            с. Іванівка                            № 42

 

Про внесення змін до розпорядження

сільського голови «Про запобігання поширенню

коронавірусної інфекції COVID-19

на території Іванівської сільської ради»

від 16.03.2020 № 33, із змінами від 16.03.2020 № 34

 

З метою запобігання гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 , враховуючи постанову Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 року № 211 «Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID–19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2», керуючись статтями 17, 18, 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтею 30 Закону України «Про захист населення від інфекційних хвороб»:

 

1. Внести зміни до розпорядження сільського голови «Про запобігання поширенню коронавірусної інфекції COVID-19 на території Іванівської сільської ради» від 16 березня 2020 року № 33, із змінами від 16 березня 2020 року № 34 та викласти пункти 1 та 3  у наступній редакції:

«1. Заборонити в адміністративних межах  Іванівської сільської ради Чернігівського району Чернігівської області:

1.1. з 17 березня 2020 р. до 24 квітня 2020 р. проведення всіх масових (культурних, розважальних, спортивних, соціальних, релігійних, рекламних та інших) заходів, у яких бере участь понад 10 осіб, крім заходів, необхідних для забезпечення роботи сільської ради та органів державної влади;

1.2. з 17 березня 2020 р. до 24 квітня 2020 р. роботу суб’єктів господарювання незалежно від форми власності та підпорядкування, яка передбачає приймання відвідувачів, зокрема закладів громадського харчування (ресторанів, кафе тощо), торговельно-розважальних центрів, інших закладів розважальної діяльності, закладів культури, торговельного і побутового обслуговування населення, крім:

  •  торгівлі продуктами харчування, пальним, засобами гігієни, лікарськими засобами та виробами медичного призначення, ветеринарними препаратами, кормами, пестицидами та агрохімікатами, насінням і садивним матеріалом, засобами зв’язку за умови забезпечення відповідного персоналу засобами індивідуального захисту, а також дотримання відповідних санітарних та протиепідемічних заходів;
  • провадження банківської та страхової діяльності, а також медичної практики, ветеринарної практики, діяльності автозаправних комплексів, діяльності з технічного обслуговування та ремонту транспортних засобів, технічного обслуговування реєстраторів розрахункових операцій, діяльності з ремонту комп’ютерів, побутових виробів і предметів особистого вжитку, об’єктів поштового зв’язку за умови забезпечення відповідного персоналу засобами індивідуального захисту, а також дотримання відповідних санітарних та протиепідемічних заходів;
  • торговельної діяльності та діяльності з надання послуг громадського харчування із застосуванням адресної доставки замовлень за умови забезпечення відповідного персоналу засобами індивідуального захисту, а також дотримання відповідних санітарних та протиепідемічних заходів.

3. Закладам культури та бібліотечного типу Іванівської сільської ради заборонити проведення масових заходів  з 16.03.2020  в термін до 24.04.2020.».

 

2. Секретарю сільської ради оприлюднити дане розпорядження на офіційному сайті Іванівської сільської ради.

 

3. Відповідальній особі за організацію та здійснення заходів цивільного захисту по Іванівській сільській раді Чернігівського району Чернігівської області (Довбаху В.О.) забезпечити інформування суб’єктів господарювання щодо введених обмежень згідно даного розпорядження.

 

4. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.

 

 

Сільський голова                                                                 Сергій ГАРУС

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь