Іванівська сільська рада

Чернігівського району Чернігівської області

За підсумками рейду «Урок» 

Дата: 09.09.2019 12:49
Кількість переглядів: 580

   У серпні-вересні  2019 року Службою у справах дітей Іванівської сільської ради спільно з фахівцем із соціальної роботи та директором Центру надання соціальних по слуг  із  залученням  старост сіл Количівка та Ладинка та працівників освітніх закладів  проведено рейд “Урок” у частині  перевірки підготовки дітей із кризових сімей до нового навчального року та виявлення  дітей,,  які не приступили до занять у школі.

      У громаді   налічується  399 дітей шкільного віку. Дітей, які досягли шкільного віку та не  приступили до навчання не виявлено.

       Фото без опису Працівниками служби у справах дітей  обстежено матеріально-побутові умови проживання 24 дітей у 11 сім’ях, які опинилися в складних життєвих обставинах.   Відвідано сім’ї «переселенців» Бережних та Наливайків у с.Скорінець. Більшість дітей вищевказаних категорій були готові до початку навчального року: придбані нові святкові вишиванки, зошити та письмове приладдя.  Недостатнє забезпечені шкільним приладдям багатодітні родини, де до школи 1 вересня пішли троє і більше школярів. 

       У ході рейду та за його підсумками вживаються  заходи щодо надання малозабезпеченим кризовим сім’ям  допомоги в підготовці до нового навчального року та осінньо-зимового сезону.    Службою у справах дітей  на кошти благодійників придбано шкільних канцелярських товарів на суму 2 тис. грн., які  вручено у вигляді подарунків до 1 вересня 15 дітям-школярам з категорійних сімей.

      З метою недопущення бездоглядності та безпритульності серед дітей, з батьками та дітьми проведено профілактичні бесіди, наголошено на відповідальності за невиконання батьківських обов’язків по вихованню та забезпеченню дітей.

Фото без описуФото без опису

 ді


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь