Іванівська сільська рада

Чернігівського району Чернігівської області

Придбано будинок для дитини- сироти в с.Красне

Дата: 06.05.2019 12:36
Кількість переглядів: 928

Фото без описуСправжнє і довгоочікуване свято прийшло в молоду родину Лапіних, що мешкає в с.Красне Іванівської об’єднаної територіальної громади. 
Відтепер вони матимуть власний будинок! 
Сьогодні, 4 травня, ключі молодій господині урочисто передав Іванівський сільський голова Сергій Гарус. Голова громади привітав сім’ю та побажав, щоб у власному будинку завжди панувало щастя та добробут, батьківська любов та повага.
- Це особливо тепле і душевне свято, адже ще одна молода родинаотримала затишну оселю!
Будинок був придбаний за кошти сільської ради у рамках Цільової програми забезпечення житлом дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування та осіб з їх числа на 2019-2021 роки. Загальна площа будинку - 96,2кв.м., земельна ділянка площею 0,28 га. 
Депутати підтримали ініціативу сільського голови Сергія Гаруса та пропозицію конкурсної комісії з придбання житла і одноголосним рішенням підсумували: власний будинок у молодої сім’ї буде! 
Рішенням сесії виділено 245 тис.грн. з сільського бюджету для придбання житлового будинку з господарськими будівлями та земельною ділянкою у селі Красне для Марини Лапіної - особи з числа дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування. 
Марині 20 років. В минулому сімейне щастя обійшло дівчину і доля позбавила батьківської турботи та любові. Але сьогодні вона вже має свою сім’ю: чоловіка та дворічного синочка. З придбанням житла молода сім’я буде впевненіше будувати плани на майбутнє!
Привітати з приємною подією нових власників оселі прийшли заступник сільського голови Олена Швидка, староста села Красне Любов Салата, начальник Служби у справах дітей Людмила Роззівако, депутати сільської ради та місцеві жителі. Присутні висловили сподівання що Марина стане гарною господинею, а оселя наповниться достатком, теплом та дитячим щебетом.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь