Іванівська сільська рада

Чернігівського району Чернігівської області

Ідея створення двох Ветеранських просторів у Ріпкинській та Іванівській громадах

Дата: 12.07.2024 15:48
Кількість переглядів: 67

Ми довго над цим працювали і готові поділитися чудовою новиною!

Ідея створення двох Ветеранських просторів у Ріпкинській та Іванівській громадах може бути втілена в життя завдяки організаційній та фінансовій підтримці Програми розвитку ООН (UNDP) в Україні.

 

Але почнемо спочатку. Для громад важливим є успішна реінтеграція ветеранів та ветеранок, яка б базувалась на пріоритетах громади (і реальних можливостях), та приносила користь ветеранам як членам спільноти. Для цього недостатньо просто облаштувати приміщення. Ми прагнемо, щоб створені Ветеранські простори стали місцем підтримки за принципом «єдиного вікна», звернувшись куди, ветеран, ветеранка чи члени їх родин отримають не лише необхідну допомогу, а й відчуття, що тут свої, разом.

 

Які послуги для цього має надаватиВетеранський простір? Як сформувати вмотивовану команду, яка буде здатна фахово підтримати ветеранів та ветеранок, їхніх рідних, родини полеглих та безвісти зниклих? Як забезпечити турботу і повагу в суспільстві до тих, хто захищає Україну від ворога? 

 

Про це будемо говорити під час двоходноденних менторських сесій щодо організаціїпослуг і сервісів у Ветеранських просторах:

30 липня – у Ріпкинській громаді

31 липня – в Іванівській громаді.

 

До участі запрошуємо працівників та працівниць надавачів послуг, виконавчих комітетів сільської/селищної рад, відділівсоцзахисту, місцевих активістів/-ок та представників/-ниць ветеранських спільнот громад.

 

Задля участі просимо зареєструватись за посиланням https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdUTdqqrWL1D59KxoYfK3sIP1p0a9Eg0iUdRv_rrGHhEWUsgw/viewform?usp=sharing

__________________________

Ініціативу «Ветеранські центри “Свої. Разом” в Іванівській та Ріпкинській громадах Чернігівської області» впроваджує ГО «Центр гуманістичних технологій “Ахалар”» за сприяння Програми розвитку ООН (UNDP) в Україні за фінансової підтримки Уряду Німеччини

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь