Іванівська сільська рада

Чернігівського району Чернігівської області

Вшанування пам'яті дітей, які загинули внаслідок збройної агресії!

Дата: 04.06.2024 08:22
Кількість переглядів: 95

Вшанування пам'яті дітей, які загинули внаслідок збройної агресії!
       4 червня наша громада, як і вся країна, вшановує пам'ять дітей, які загинули внаслідок збройної агресії. Це день, коли ми згадуємо тих, хто втратив своє життя через жорстокість війни, і роздумуємо про ціну, яку сплачує наше суспільство за мир і свободу.
       Особливо боляче цей день відгукується у серцях шкільної спільноти Анисівського ліцею ім.І.Я.Франка. В результаті ворожого обстрілу села Лукашівка ми втратили двох наших учнів — братів Івана та Олега Боярченків. Трагедія сталася, коли в їхній будинок влучив ворожий снаряд. Разом із братами загинули їх бабуся та дідусь. Ця непоправна втрата залишила глибокий слід у  серцях всіх, хто знав цю родину.
        Сьогодні ми згадуємо Івана, Олега та їхню родину, запалюючи свічки пам'яті і вкладаючи у них наші скорботні думки. Ми схиляємо голови перед їхньою пам'яттю і зобов'язуємося робити все можливе, щоб їхні жертви не були марними. Ми повинні пам'ятати про ці страшні втрати і працювати над тим, щоб наші діти жили у світі без війни і насильства.
       В цей день ми звертаємося до всіх: цінуйте кожну мить, проведену з близькими, бережіть один одного і ніколи не забувайте про тих, хто вже не з нами. Вони завжди будуть жити в наших серцях і спогадах.
       Нехай пам'ять про Івана та Олега Боярченків, їх бабусю та дідуся, і всіх дітей, які загинули внаслідок збройної агресії, буде вічною. Ми повинні продовжувати їхні мрії, жити за них і заради них, створюючи світ, в якому діти будуть захищеними і щасливими.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь