Іванівська сільська рада

Чернігівського району Чернігівської області

23 травня — День Героїв

Дата: 23.05.2024 08:30
Кількість переглядів: 59

23 травня — День Героїв — у цей день, ми згадуємо усіх українських вояків, які віддали життя за волю і могутність Української Нації!

День Героїв – це нагода висловити щиру вдячність та пошану тим, хто без вагань поклав своє щире синівське серце до ніг Матері-України, чий героїчний чин став прикладом для майбутніх поколінь. Пам’ятаймо: лише той народ вартий власної держави, який береже пам’ять про своїх синів і дочок, що поклали своє життя на вівтар Української Незалежності!

Кожен з нас повинен пам'ятати, як і декілька століть назад, Україна має ворога, який зазіхає на наші землі, але ми продовжуємо боротьбу проти зовнішньої російської агресії. Ми віддаємо шану не тільки героям минулого, але і сучасним героям. Україна заплатила надто велику ціну за свою цінність та незалежність, і наш обов'язок сьогодні, зробити так, щоб ця втрата не була даремною. Ми повинні зробити все, що залежить від кожного з нас для процвітання нашої держави.

Низько схиляєм голову перед кожним українським Героєм. Дякуєм кожній матері за дітей, яких ви виховали, які віддали своє життя та які продовжують боротьбу за Україну, адже саме на таких людей всім нам вартує рівнятись.

 

Герої не вмирають.

Слава Україні!

Героям Слава!

 

З повагою,

Сільський голова Олена Швидка!

 


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь