Іванівська сільська рада

Чернігівського району Чернігівської області

Вітаємо з Міжнародним днем сім'ї!

Дата: 15.05.2024 08:16
Кількість переглядів: 64

Шановні мешканці Іванівської громади! Вітаємо з Міжнародним днем сім'ї!

Це свято символізує одвічні сімейні цінності, любов і підтримку рідних людей. Цінності, які ніколи не здолає ворог. Основа Української Нації - це і є Українська сім'я, в якій дитині з народження прищеплюють любов до Батьківщини

День сім'ї завжди був хорошим приводом відвідати або обдзвонити всіх рідних і сказати їм кілька приємних слів, подякувати їм за все світле і хороше, що вони принесли в наше життя.

Нажаль, сьогодні, проблеми української сім’ї загострились через нахабне воєнне вторгнення росії. Українські родини втрачають найкращих синів і дочок, багато дітей залишаються сиротами. Більшість людей вимушені розлучатися з найріднішими, покидаючи свої домівки в пошуках більш безпечних місць проживання, або проводжаючи їх на захист своєї Батьківщини.

Але ми вірю, що наша Українська родина невдовзі здобуде перемогу над ворогом і люди повернуться до своїх домівок та звичного життя у колі рідних! Тож нехай сім'я завжди буде міцною скелею, захистом від негараздів і розрадою в неприємностях. Нехай підтримка найрідніших допомагає впоратися з будь-якими труднощами і здобути мир та процвітання нашій країні!

З повагою,

Сільський голова Олена Швидка!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь