Іванівська сільська рада

Чернігівського району Чернігівської області

Тренінг домедична допомога

Дата: 21.03.2024 10:20
Кількість переглядів: 74

Організація CIVIC в рамках проєкту «Зменшення шкоди цивільному населенню України шляхом посилення захисту на рівні громад та розвитку військово-цивільного співробітництва» успішно провела тренінг з першої медичної допомоги: Базові рятувальні дії, в 4 старостатах громади та селі Іванівка.

Учасники тренінгу упродовж трьох годин навчилися робити штучне дихання та непрямий масаж серця і дізналися багато важливої інформації. Кожен навчився формувати аптечку та користуватися засобами, які допомагають надавати домедичну допомогу.

Також в межах навчань тренерка розповідала як правильно робити компресію: скільки потрібно натисків (100-120 за хвилину) та як чергувати свої дії зі штучним диханням (через кожні 30 натисків на грудну клітину).

Учасники заходу запам’ятали, що під час виконання будь-яких реанімаційних заходів потрібно заручитись допомогою ще когось. Обов’язково слід викликати швидку медичну допомогу. У разі потреби, диспетчери зможуть пояснити дії, які можуть врятувати пацієнта ще до приїзду медиків.

Подібні тренінги є надзвичайно ефективними для цивільного населення, адже отримані знання та вміння можуть врятувати життя людей під час виникнення  надзвичайної ситуації.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь