Іванівська сільська рада

Чернігівського району Чернігівської області

Булка Сергій (с.Анисів)

Дата: 06.02.2024 16:13
Кількість переглядів: 87

Фото без опису

Булка Сергій 

45-річний солдат Сергій Булка загинув 6 червня 2022 року біля села Званівка, що на Донеччині. Разом з екіпажем гармати «Піон» виїхав на позиції. Місцевість була відкритою, тому їх засік ворог і почав обстрілювати з артилерії. Із 9 членів екіпажу шестеро загинули.

Сергій народився в Білорусі, а згодом разом із батьками переїхав до села Анисів на Чернігівщині. Після школи навчався в НУ «Чернігівська політехніка» на інженера-системотехніка. Жив і працював у Чернігові. Згодом переїхав з дружиною Наталею до Києва. Там працював програмістом у різних організаціях. Часто їздив у закордонні відрядження. Із дружиною та сином жив у Борисполі на Київщині.

Із 2014 року Сергій Булка допомагав українським захисникам. Родина донатила на потреби військових, готувала і передавала смаколики на фронт.

Коли почалося повномасштабне вторгнення, сім’я вирішила залишатися вдома. 9 березня 2022 року від осколкового поранення в селі Анисів загинула мама Сергія – Марія Булка. Чоловік важко переживав її втрату. 20 березня пішов до місцевого ТЦК, де йому відразу вручили повістку. За кілька тижнів Сергій у складі 43-ої артилерійської бригади імені Тараса Трясила відправився на Схід. Був підривником на гарматі «Піон».  Старанно і чітко виконував свою роботу. Був добрим, спокійним, мав гарне почуття гумору.

«У нас усе було добре: родина, робота, будинок. Ми мріяли поїхати вдвох у Стамбул, просто так, попити кави. Мали ще багато планів і мрій на життя. Сергій сказав, що ми переможемо все одно, у будь-якому випадку. У мене не було лихого передчуття, коли чоловік кілька днів не відповідав на смс, бо попереджав, що зв’язку не буде. І тут таке горе… Тепер я сама із сином, із мільйоном питань у голові. Це все переживати дуже важко. Я кохала, кохаю і кохатиму Сергія завжди. За рік після його смерті легше не стало і не думаю, що колись стане», – каже дружина Наталя Булка.

Сергія поховали на Алеї почесних поховань Рогозівського кладовища в Борисполі.

У захисника залишилися дружина, син і брат.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь