Іванівська сільська рада

Чернігівського району Чернігівської області

Через жорстоку війну, яку розв’язала росія, ми втрачаємо найкращих синів українського народу. Кожна звістка про загибель Героя стає нестерпним болем для кожного з нас. 

Дата: 10.01.2024 11:04
Кількість переглядів: 77

Через жорстоку війну, яку розв’язала росія, ми втрачаємо найкращих синів українського народу. Кожна звістка про загибель Героя стає нестерпним болем для кожного з нас. 

Сьогодні в  душі знову невимовний  біль та  смуток…  На ЩИТІ   навічно повертається додому в село Іванівка наш земляк, доброволець, солдат ЗСУ, гранатометник (Окремий Спеціальний Батальйон Берлінго 210) Повод Валерій Михайлович позивний- БМВ 10.06.1980 року народження, який героїчно загинув 21.06.2022 р.,  виконуючи  бойове  завдання   біля с. Мирна Долина  Луганської  області.

Вірний син свого  народу  з  початку повномаштабного вторгнення  стояв на обороні  Києва,  після  того, як ворог відійшов,  був направлений  на  Схід України.

Найкращий син, брат і чоловік, надійний друг і побратим. Добрий, щирий, товариський. Завжди готовий підставити плече у важку хвилину. Саме таким Валерій залишиться в пам’яті рідних, близьких, знайомих, які й досі не можуть повірити у цю страшну реальність.

Завжди пам’ятаймо, що Повод Валерій загинув у бою за Україну, заплативши за мир та наш спокій найдорожчою ціною – своїм життям.

Сільський голова,  депутатський корпус та  виконавчий  комітет Іванівської сільської  ради висловлює  щирі  співчуття  сім’ї, родичам,  близьким,  друзям  та  побратимам з  приводу  смерті  воїна, який  захищав  Україну та  кожного  з  нас. У  цю гірку  мить поділяємо ваше горе та  схиляємо  голови у  глибокій  скорботі.

Розуміємо, що жодні співчуття не зменшать біль, жодне слово не втамує тугу в материнському серці, та свято віримо: загибель наших воїнів – недаремна, Україна обов'язково переможе і ця Перемога стане найкращим вшануванням їх пам'яті.

Спочивай з миром, Валерію… Дякуємо за твій подвиг

Про  церемонію прощання  з  Героєм України буде  повідомлено пізніше.

Сільський  голова Олена  ШВИДКА

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь