Іванівська сільська рада

Чернігівського району Чернігівської області

Виконавчим комітетом сільської ради здійснюються ряд заходів з метою впорядкування сміттєзвалищ, які знаходяться на території громади

Дата: 01.12.2023 11:27
Кількість переглядів: 94

У ході здійснення комплексу заходів із благоустрою населених пунктів Іванівської громади, з метою забезпечення утримання територій у належному санітарному стані та поліпшення екологічної ситуації, виконавчим комітетом сільської ради здійснюються ряд заходів з метою впорядкування сміттєзвалищ, які знаходяться на території громади. Аби запобігти рознесенню решток побутових відходів постійно проводяться роботи з підгрібання місць видалення відходів та сміттєзвалищ населених пунктів.

Протягом року комунальним підприємством «Іванівське»   здійснено підгрібання  паспортизованих сміттєзвалищ в селі Слобода, Лукашівка, Підгірне, Ягідне.

На даний час проводяться роботи з ліквідації несанкціонованого  сміттєзвалища в с.Количівка. 

На благоустрій  наших населених пунктів сільською  радою  щорічно  витрачається значна  сума  коштів, яку можна було б направити на  розвиток  громади.

Закликаємо всіх жителів громади не бути байдужими до екологічних проблем, слідкувати за чистотою довкілля, не засмічувати навколишнє середовище. Кожен з нас може підтримувати чистоту на своєму обійсті та біля нього, на вулиці, в селі та загалом в громаді. Тільки спільними зусиллями ми можемо досягти позитивних результатів, адже чисте довкілля – це наше здоров’я!  

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь