Іванівська сільська рада

Чернігівського району Чернігівської області

 Щиро вітаю Вас із Днем Гідності та Свободи.

Дата: 21.11.2023 08:37
Кількість переглядів: 117

        Шановна громадо!

         Щиро вітаю Вас із Днем Гідності та Свободи.

Події двох майданів в Україні стали підтвердженням того, що українці є сильною, суверенною і незалежною нацією. Вперше на майдані в 2004 році. Вдруге на майдані Гідності та Свободи 2013-2014-го року.

День Гідності та Свободи – особлива дата для кожного свідомого українця, для кожного справжнього патріота, адже саме в цей день найгостріше відчувається сила єдності та безмежна гордість за те, що наша Батьківщина багата на справжніх героїв з великим серцем і високим духом, спроможних захистити національну свободу та боротися за щасливе майбутнє прийдешніх поколінь.

Майже десять років українці стверджують своє прагнення жити у демократичній країні, обираючи боротьбу за свободу та незалежність. Сотні наших земляків стали на захист української держави. Є ті, хто навіки залишаться у нашій пам’яті Героями!   

Низький уклін бійцям, які захищали та нині захищають нашу територіальну цілісність. Низький уклін волонтерам, всім тим, хто наближує Перемогу у тилу.

         Вітаю всіх з Днем Гідності та Свободи! Бажаю порозуміння й згуртованості, незламної віри у щасливе майбутнє України та впевненості у завтрашньому дні. Нехай мир і спокій запанують у рідній Україні. Нехай Господь береже нашу Батьківщину і кожного з нас! Нехай мир і спокій запанують на рідній землі. Нехай пролиті сльози назавжди залишаються у минулому.

Від щирого серця бажаю усім нам Перемоги та миру, злагоди і непохитної віри, що ми зуміємо зробити все, як єдиний великий народ.

Слава Україні!

Героям Слава!

 

         З повагою,

         Сільський голова Олена ШВИДКА

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь