Іванівська сільська рада

Чернігівського району Чернігівської області

23 травня - ДЕНЬ ГЕРОЇВ УКРАЇНИ

Дата: 23.05.2023 08:52
Кількість переглядів: 87

Фото без опису

23 травня українці відзначають величне й важливе свято – День Героїв.

У цей день маємо нагоду ще раз згадати та вклонитися подвигу українських лицарів княжої доби, козаків, січових стрільців, холодноярців, вояків УПА, Другої світової війни, Героїв Небесної Сотні та російсько-української війни, перейнятись гордістю за покоління наших предків, які упродовж століть боролись за незалежність України, та схилити голови перед пам’яттю про тих, хто без вагань віддав за неї свої життя, чий героїчний чин став прикладом для майбутніх поколінь.

Жорстока боротьба за цілісність і соборність України триває. Ми є свідками справжнього героїзму та сили духу, які демонструють наші воїни на сході України, проливаючи кров за те, щоб ми мали можливість жити у вільній і цивілізованій країні.

Тому, не забуваючи про величні подвиги усіх попередніх поколінь захисників України, ми схиляємо голови насамперед перед мужністю і звитягою тих наших воїнів-захисників, які нині на передовій захисту держави.

На жаль, допоки триває ця  жахлива  війна ми  не  маємо  можливості  знати імена всіх загиблих  ГЕРОЇВ, які ціною  власного  життя  визволили  жителів  нашої  громади з  російської  окупації. Та   насьогодні  нам  відомо  про  героїчні  подвиги Ананка Олександра, Бірюка В'ячеслава, Романа  та  Леоніда  Бутусіних, Ворони Юрія, Лута  Павла, Лисенка Дмитра, Малого Дмитра,   Мудренка  Олександра, Шуста  Сергія, Шеремета  Артема …

 Кожен з нас завжди має пам’ятати, що лише завдяки жертовності цих людей ми можемо вільно ходити по рідній землі. Маємо завжди наслідувати їхній приклад самовідданого служіння в ім’я Вітчизни.

Хай на освяченій кров'ю Героїв українській землі запанують мир і злагода. Добра вам і вашим родинам, а Українській державі – процвітання, сили й слави!

 

Слава Україні!

 

Слава її Героям!

 

Зі щирою повагою,

Іванівський сільський голова                                                  Олена  ШВИДКА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь