Іванівська сільська рада

Чернігівського району Чернігівської області

Устаткування для ЦНАП Іванівської сільської ради від Управління Верховного комісара ООН у справах біженців та БО «БФ «Стабілізейшен Суппорт Сервісез»

Дата: 04.11.2022 15:10
Кількість переглядів: 274

 ПІДТРИМКА СПРОМОЖНОСТІ СИСТЕМИ СОЦІАЛЬНОГО ЗАХИСТУ НАСЕЛЕННЯ

ЩОДО РЕЄСТРАЦІЇ ВНУТРІШНЬО ПЕРЕМІЩЕНИХ ОСІБ

 

3 листопада, завдяки підтримці Управління Верховного комісара ООН у справах біженців та БО «БФ «Стабілізейшен Суппорт Сервісез» до Центру надання адміністративних послуг Іванівської сільської ради відбулася офіційна передача устаткування. Це сприятиме біль ефективному задоволенню потреб ВПО у адміністративних послугах та послугах соціального характеру.

У заході взяли участь Олена Швидка, голова Іванівської сільської ради, Світлана Петренко, начальниця Відділу забезпечення діяльності ЦНАП Іванівської сільської ради та представниці/-к БО «БФ «Стабілізейшен Суппорт Сервісез».

«Техніка, меблі та інше устаткування, яке було в ЦНАПі до 24 лютого, за час окупації Іванівки не збереглося. Його або викрали, або потрощили. Приміщення ЦНАПу теж не придатне для роботи, тому зараз працюємо в будівлі сільської ради. Працівниці регулярно комунікують із ВПО: видають довідки; проводять перереєстрацію, коли люди змінюють місце проживання в межах громади; надають інші соціальні послуги та консультації. Із квітня 2022 року працівниками/цями ЦНАПу було зареєстровано 543 ВПО», розповіла Світлана Петренко, начальниця Відділу забезпечення діяльності ЦНАП Іванівської сільської ради.

«Завдяки співпраці із Управлінням Верховного комісара ООН у справах біженців та Благодійної організації «Благодійний фонд «Стабілізейшен Суппорт Сервісез» обладнали повноцінні та комфортні місця роботи для працівників ЦНАПу. Тепер ВПО можуть отримати більш якісні адміністративні послуги соціального характеру. Враховуючи воєнний стан та проблеми з електропостачанням, отримані ноутбуки дозволяють працювати без живлення з мережі», ? додала Олена Швидка, голова Іванівської сільської ради.

Загалом, у рамках проєкту «Підтримка спроможності системи соціального захисту населення щодо реєстрації внутрішньо переміщених осіб», передали 2 комплекти устаткування, до яких входять: ноутбуки, МФУ, роутери, жорсткі диски, офісні меблі та захисні екрани.

Цей Проєкт охоплює територіальні громади в 11 регіонах України: Київської, Черкаської, Донецької, Харківської, Запорізької, Львівської, Чернігівської, Дніпропетровської, Одеської, Кіровоградської та Тернопільської областей, а також у місті Києві.

Командою Проєкту здійснюється:

  • закупівля спеціального обладнання і техніки;
  • методологічна підтримка працівників системи соціального захисту населення;
  • інформаційна та юридична підтримка переселенців, публічна кампанія з інформування про процедуру отримання статусу ВПО та підвищення рівня суспільної довіри до системи соціального захисту населення;
  • розробка стандартних операційних процедур стосовно уніфікованого надання послуги з реєстрації внутрішньо переміщених осіб.

 Фото без опису Фото без опису Фото без опису  Фото без опису Фото без описуФото без опису

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь