Іванівська сільська рада

Чернігівського району Чернігівської області

ПІДБІР КАДРІВ ЗА 5 ХВИЛИН – І УЛЮБЛЕНА РОБОТА НА ВСЕ ЖИТТЯ!

Дата: 15.02.2022 16:20
Кількість переглядів: 456

 

ПІДБІР КАДРІВ ЗА 5 ХВИЛИН І УЛЮБЛЕНА РОБОТА НА ВСЕ ЖИТТЯ!

Саме стільки часу знадобилось директорці Чернігівської районної філії Чернігівського обласного центру зайнятості (далі-Філія) Ірині Некрасовій, щоб знайти для Количівського дошкільного навчального закладу Іванівської територіальної громади завідувачку, якою стала Лілія Єременко.

Знайомство Ірини Некрасової з Лілією Єременко відбулось ще в 2019 році, коли жінка приїхала з Коропа в Чернігів та відразу звернулась до Філії за пошуком роботи. Жінка має чималий досвід роботи в освітянській сфері, майже 18 років пропрацювала вихователькою в КЗ «Черешенській спеціалізованій школі-інтернат І-ІІІ ступенів з поглибленим вивченням окремих предметів та курсів » з дітьми, які опинилися у складних життєвих обставинах. Переїхавши до Чернігова, Лілія хотіла змінити свій професійний напрямок і шукала роботу не за спеціальністю. Але переглядаючи разом з директоркою Іриною Некрасовою вакансії, які були актуальні на той час, підходящої роботи не підібрали. Тому зупинилась на вакансії виховательки в Чернігівський заклад дошкільної освіти № 45 «Веселка», куди Лілія і пішла працювати. Втім рівень заробітної плати не задовольняв елементарні життєві потреби. І коли у 2020 році начальниця відділу освіти, культури, туризму, сім’ї, молоді та спорту Іванівської громади Юлія Дорошенко звернулась до очільниці Філії Ірини Некрасової щодо підбору кандидатури на посаду завідуючої Количівського дошкільного навчального закладу, директорка не вагаючись запропонувала вакансію Лілії Єременко.

В наш час складно знайти людину, яка б погодилась працювати в сільській місцевості. Лілія –захотіла! Пройшла успішно співбесіду у колишнього голови Іванівської громади Сергія Гаруса і питання працевлаштування було вирішено позитивно.

Так, майже два роки Лілія Єременко завідує Количівським дошкільним навчальним закладом (ясла-сад) «Промінець». У неї в підпорядкуванні 13 працівників і три групи діток.

Пані Лілія відповідально ставиться до своєї роботи, з розумінням підходить до вирішення виробничих завдань, у разі потреби заміняє кожного працівника/працівницю на робочому місці. А ще її головна особливість – Лілія дуже любить дітей, тому своє життя присвячує їхньому вихованню.

Начальниця відділу освіти, культури, туризму, сім’ї, молоді та спорту Іванівської громади Юлія Дорошенко відгукується про завідувачку дошкільного закладу лише позитивно:

  • Лілія – надзвичайно старанна, наполеглива, має високий рівень професійної підготовки та за невеликий трудовий період роботи в громаді, зарекомендувала себе як ефективна керівниця.

  • Я щаслива, від того, що можу допомогти роботодавцю і людині водночас, - відзначає директорка Філії Ірина Некрасова.  Адже головна мета служби зайнятості - це вдало підібрані кадри для роботодавців, та вдала підібрана робота для безробітної людини. Це найскладніше завдання, яке доводиться щодня вирішувати кожному фахівцю служби зайнятості.  І ми отримуємо неабияке задоволення від того, що ці завдання вдається вирішити!

 

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА ФІЛІЯ ЧЕРНІГІВСЬКОГО ОБЛАСНОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь