Іванівська сільська рада

Чернігівського району Чернігівської області

Службою у справах дітей проведена перевірка до опалювального сезону

Дата: 11.10.2021 08:23
Кількість переглядів: 263

ПОПЕРЕДЖЕНІ  - ЗНАЧИТЬ УБЕЗПЕЧЕНІ!

6 жовтня 2021 року була проведена перевірка до початку опалювального сезону.              

У зв’язку з наближенням осінньо-зимового опалювального сезону Службою у справах дітей Іванівської сільської ради спільно із провідним інспектором  Чернігівського районного відділу Головного управління ДСНС України у Чернігівській області Дариною  Баюрою  здійснено  профілактичний рейд   на території сіл Іванівка, Ягідне, Скорінець та Красне Іванівської територіальної громади у сім’ї, які опинились у складних життєвих обставинах, багатодітні сім’ї, сімї опікунів та піклувальників.

 Мета рейду -  перевірка умов проживання дітей, підготовка до зимового  сезону, дотримання правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення і електромереж та проведення профілактичних бесід  з батьками  та дітьми.  

В ході  заходу 06 жовтня 2021 року обстежено 8 сімей в яких виховується 16 дітей.   Під час відвідування зверталася увага на температурний режим в будинках та наявність запасу палива, теплого дитячого одягу, харчів. Попереджено про недопущення пустощів з вогнем малолітніх дітей та необережне поводження з вогнем у нетверезому стані, що дуже часто стає причиною пожеж. Вказано власикам помешкань  на  виявлені недоліки в обладнанні пічного опалення та зобов’язано  в найкоротший термін усунути іх,  аби не допустити лиха.

Крім того, були проведені профілактичні бесіди з учнями Іванівської та Краснянської  шкіл. Діти та їх батьки отримали друковані наочні матеріали з питань безпечної поведінки та протипожежної безпеки та  відповіді на чисельні запитання.

І звичайно ж  фото із лейтенантом служби цивільного захисту  Дариною Баюрою, якій ми дуже вдячні за участь у рейді і співпрацю.

 

За інформацією служби у справах дітей Іванівської сільської ради.

 

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь