Іванівська сільська рада

Чернігівського району Чернігівської області

Про оголошення конкурсу на заміщення вакантних посад

Дата: 01.10.2021 09:32
Кількість переглядів: 363

ІВАНІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ЧЕРНІГІВСЬКОГО РАЙОНУ  ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

 

01 жовтня 2021 року                                                                         № 93-од

с. Іванівка  

 

Про оголошення конкурсу на заміщення вакантних посад

 

Відповідно до п. 20 ч.4 ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 10 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування»:

 

  1. Оголосити конкурс на заміщення вакантних посад Іванівської сільської ради Чернігівського району Чернігівської області, а саме:

-  державних реєстраторів відділу забезпечення діяльності Центру надання адміністративних послуг (державний реєстратор, який здійснює державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень, і державний реєстратор, який здійснює реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців).

  - начальника відділу містобудування та житлово-комунального господарства;

- головного спеціаліста загально-юридичного відділу;

  - провідного спеціаліста відділу освіти, культури, туризму, сімї, молоді та спорту.

             Кваліфікаційні вимоги до кандидата на посаду начальника відділу містобудування та житлово-комунального господарства:    вища   освіта   не нижче ступеня магістра, спеціаліста,  вільне володіння державною мовою, стаж роботи  на   службі   в   органах   місцевого самоврядування, на посадах державної служби або досвід роботи на керівних посадах підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності не менше 2 років.

    Кваліфікаційні вимоги до кандидатів на посаду головного та провідного спеціалістів:   вища   освіта   не нижче ступеня бакалавра, вільне володіння державною мовою, без вимог до стажу роботи.

    Кваліфікаційні вимоги до кандидатів на посади державних реєстраторів:  наявність вищої освіти не нижче ступеня магістра, спеціаліста, за спеціальністю правознавство (для державних реєстраторів, які здійснюють реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень), вільне володіння державною мовою, стаж роботи за на службі в органах місцевого самоврядування, на посадах державної служби або досвід роботи на посадах підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності не менше 1 року, наявність сертифікату про підтвердження професійної компетентності у відповідній сфері державної реєстрації.

    2. Повідомлення про оголошення конкурсу розмістити на офіційному веб-сайті Іванівської сільської ради, у якому розмістити такі відомості:

    2.1. місцезнаходження Іванівської сільської ради, адреса та номер телефону;

    2.2. назва вакантної посади із зазначенням, що додаткова інформація щодо основних функціональних обов'язків, розміру та умов оплати праці надається керуючим справами виконавчого комітету Кузнецовою В.О.;

   2.3. основні вимоги до кандидата;

   2.4. термін прийняття документів 30 календарних днів від дня оголошення про проведення конкурсу.

   3. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на керуючого справами виконавчого комітету Кузнецову В.О.

 

 

Сільський голова                                                                         Олена ШВИДКА

 

 

Перелік необхідних документів  для участі в конкурсі: заяву про участь у конкурсі; заповнену особову картку (форма П-2 ДС) з відповідними додатками; дві фотокартки розміром 4 х 6 см;  копії документів про освіту, підвищення кваліфікації, присвоєння наукового ступеня або вченого звання, засвідчені нотаріально чи в іншому встановленому законодавством порядку; декларацію  про майно, доходи, витрати, зобов'язання фінансового характеру за 2020 рік;  копію документа, який посвідчує особу; копію військового квитка (для військовослужбовців або військовозобов’язаних), копію трудової книжки.

        

Про оголошення конкурсу на заміщення вакантних посад

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь