Іванівська сільська рада

Чернігівського району Чернігівської області

Працівниці Служби у справах дітей сільської ради здійснили виїзд у Краснянський старостинський округ

Дата: 07.06.2021 10:00
Кількість переглядів: 445

4 червня Україна вперше на державному рівні вшановує пам’ять дітей, які загинули внаслідок збройної агресії Російської Федерації. Відповідну постанову Верховна Рада ухвалила у Міжнародний день захисту дітей, 1 червня. 

Дата дня вшанування була вибрана не випадково, адже щорічно саме 4 червня відзначається Міжнародний день дітей – безневинних жертв агресії, який заснувала Генеральна асамблеєю Організації Об’єднаних Націй.

В цей день працівниками Служби у справах дітей  сільської ради здійснено виїзд у Краснянський старостинський округ, де у селі Скорінець проживають дві багатодітні сім’ї внутрішньопереміщених осіб.

            Метою відвідування сімей  було надання методичних рекомендацій та роз’яснень, переліку документів та бланків, необхідних  для подання заяв щодо оформлення статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів дітям із сімей внутрішньопереміщених осіб із Донецької та Луганської областей.

Право на отримання статусу мають діти, а також особи, які під час здійснення антитерористичної операції і заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях не досягли 18 років (повноліття), які внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів зазнали фізичного чи психологічного насилля,  отримали поранення, контузію, каліцтво, були викрадені або незаконно утримувалися, у тому числі в полоні.

Якщо вас  чи ваших дітей торкнулась ця біда, звертайтесь за роз’ясненнями до Служби у справах дітей Іванівської сільської ради.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь