Іванівська сільська рада

Чернігівського району Чернігівської області

Про оголошення конкурсу на заміщення вакантної посади

Дата: 02.02.2021 14:31
Кількість переглядів: 499

Фото без опису

Конкурс на заміщення вакантної посади Іванівської сільської ради Чернігівського району Чернігівської області на час відсутності основного працівника, а саме:

- спеціаліста апарату Іванівської сільської ради.

Вимоги до кандидата на посаду: наявність вищої освіти не нижче ступеня бакалавра, вільне володіння державною мовою, стаж роботи на службі в органах місцевого самоврядування або на посадах державної служби не менше 1 року.

назва вакантної посади із зазначенням, що додаткова інформація щодо основних функціональних обов'язків, розміру та умов оплати праці надається керуючою справами виконавчого комітету Кузнецовою В.О.;

Перелік необхідних документів  для участі в конкурсі: заяву про участь у конкурсі; заповнену особову картку (форма П-2 ДС) з відповідними додатками; дві фотокартки розміром 4 х 6 см;  копії документів про освіту, підвищення кваліфікації, присвоєння наукового ступеня або вченого звання, засвідчені нотаріально чи в іншому встановленому законодавством порядку; декларацію  про майно, доходи, витрати, зобов'язання фінансового характеру за 2020 рік;  копію документа, який посвідчує особу; копію військового квитка (для військовослужбовців або військовозобов’язаних), копію трудової книжки.

Документи приймаються протягом 30 календарних днів з дня публікації оголошення про проведення конкурсу за адресою: с. Іванівка, вул. Дружби, 33б.

Телефони для довідок 69-63-75, 696-393.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь