Іванівська сільська рада

Чернігівського району Чернігівської області

До уваги депутатів Іванівської сільської ради!

Дата: 04.05.2020 15:32
Кількість переглядів: 453

Фото без опису

Чернігівський центр своїми листами від 25.03.2020 р. №01-02/173 та від 06.04.2020 р. №01-02/233 запросив депутатів місцевих рад та працівників їх апаратів, виконкомів на навчання (дистанційна форма) за короткостроковою програмою підвищення кваліфікації: «Депутат місцевої ради: статус, повноваження, організація роботи». Цей навчальний курс з 25 березня поточного року відкритий для реєстрації та проходження навчання для вищезазначеної категорії слухачів.

Обсяг навчального навантаження учасників навчання, необхідного для досягнення визначених (очікуваних) результатів навчання становить 56 годин (1.86 кредиту Європейської кредитної трансфертно-накопичувальної системи (ЄКТС).

Для максимального охоплення  вищезазначеним навчанням депутатів місцевих рад та працівників їх апаратів, виконкомів звертаємося до Вас з проханням донести інформацію, яка міститься у вищевказаних листах, до посадових осіб місцевого самоврядування, депутатів місцевих рад з метою особистої їх участі у дистанційному навчанні.

Ще раз нагадуємо, що заняття проходитимуть до червня за допомогою платформи Moodle. Обов’язкові умови отримання сертифіката: проходження всіх модулів (автоматично фіксує програма) та контроль знань – тестування. Про час та місце його проведення повідомлятиметься додатково. Звертаємо вашу увагу на те, що учасники навчання реєструватимуться двічі:

За довідками звертатись: Шакун Олександр Олександрович, завідувач сектора інформаційно-комп’ютерного забезпечення Центру: 676-052; 77-43-12;  e-mail: chcppk@gmail.com

Заздалегідь дякуємо за розуміння й підтримку та запрошуємо на навчання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь