Іванівська сільська рада

Чернігівського району Чернігівської області

Готуємося до ЗНО

Дата: 06.12.2019 13:00
Кількість переглядів: 360

Фото без опису

Управління Державної міграційної служби України в Чернігівській області нагадує, що у відповідності до інформації Українського центру оцінювання  якості освіти встановлені наступні терміни реєстрації для участі в ЗНО, а саме:

з 03 по 24 січня 2020 року – реєстрація на пробне ЗНО;

з 03 лютого по 24 березня 2020 року - реєстрація на ЗНО.

Для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні  потрібно виконати низку послідовних дій, зокрема підготувати необхідні документи, одним із яких є паспорт громадянина України.

Отже, як отримати паспорт громадянина України вперше в 14 років?

 

  • зареєструватися в електронній черзі на офіційному сайті Державної міграційної служби України за посиланням: https://dmsu.gov.ua/services/online.html . Обираючи підрозділ, звертаємо Вашу увагу на те, що вперше (ID-картка)  оформлюється за місцем Вашої реєстрації.
  • з’явитися у вказаний час до обраного підрозділу з пакетом документів, а саме: паспорти громадян України обох батьків, свідоцтво про народження та ідентифікаційний код.

Звертаємо увагу, що надання послуги з оформлення паспорта громадянина України вперше при досягненні 14-річного віку здійснюється БЕЗКОШТОВНО.

Більш детальну інформацію можна отримати на офіційному сайті Державної міграційної служби України за посиланням: https://bit.ly/2LhSGhO

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь