Іванівська сільська рада

Чернігівського району Чернігівської області

Про проведення громадського обговорення проекту Стратегії розвитку Іванівської сільської об’єднаної територіальної громади

Дата: 28.12.2018 13:16
Кількість переглядів: 681

Фото без описуЗ 28 грудня  по 28 січня  2018 року відповідно до розпорядження сільського голови від  28 грудня 2018 року  «Про проведення громадського обговорення проекту Стратегії розвитку Іванівської сільської об’єднаної територіальної громади» проводяться громадські обговорення напрямів, стратегічних та оперативних цілей розвитку Іванівської громади до 2025 року.

 

Під час консультацій, спрямованих на знайомство з Вашою думкою щодо проекту документа, ми розраховуємо на Ваші зауваження, коментарі та пропозиції, які дозволять доповнити або розширити пропозиції щодо можливих напрямків розвитку громади, включаючи конкретні заходи виконання Стратегії розвитку.

 

Нам важливо почути думки кожного мешканця громади, який хоче долучитись до публічного громадського обговорення, з приводу стратегічних напрямів та цілей, що визначені у Документі (завантажити Стратегія, Профіль). Тому, розміщуємо основну інформацію у нас на сайті https://gromada.org.ua/gromada/ivanivsca . Крім цього, текст можна отримати у Іванівській сільській раді  та в адміністративних будинках старост населених пунктів громади.

 

Просимо Вас до 25 січня 2018 року на електронну адресу  ivanivska_silska_rada@ukr.net надсилати свої зауваження чи пропозиції. Пропозиції приймаються в письмовому вигляді з обов’язковим зазначенням прізвища, ім’я та по-батькові, адреси мешканця та зазначення Вашої думки щодо проекту Стратегії розвитку Іванівської ОТГ.

 

Контактною особою по питаннях громадських обговорень проекту Стратегії розвитку Іванівської ОТГ являється  Петрик Олена Петрівна.

 

В подальшому усі зібрані матеріали будуть опрацьовані та систематизовані Робочою групою у єдиний документ, та передані на розгляд сесії міської ради для затвердження.

 

Наступним етапом буде процес розробки плану реалізації Стратегії на 3 наступні 3 роки та системи моніторингу її впровадження, до якої кожен з вас може також долучитися.

 

Нагадаємо, що проект Стратегії розвитку Іванівської сільської об‘єднаної територіальної громади до 2025 роки розроблений Робочою групою, яка створена розпорядженням сільського голови від 31 серпня 2018 року.

До складу Робочої групи входять представники всіх населених пунктів, приватні підприємці, фермери, представники громадських організацій.

 

Стратегія розвитку розроблена в рамках проекту «Впровадження інструментів ефективного муніципального менеджменту», який реалізується Асоціацією об’єднаних територіальних громад за підтримки Програми «U-LEAD з Європою».

 

Запрошуємо долучатися до обговорення небайдужих, ідейних громадян, представників бізнесу та молодь. Ми чекаємо саме на вас! Долучайтеся, щоб остаточно скоригувати чи доповнити сьогоднішніх план для кращого завтра.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь