Іванівська сільська рада

Чернігівського району Чернігівської області

У Бречі, що в Корюківській громаді 18.05.18  проходив семінар «Реформа децентралізації: вектор розвитку – Європа»

Дата: 22.05.2018 15:17
Кількість переглядів: 849

Фото без описуУ Бречі, що в Корюківській громаді 18.05.18  проходив семінар «Реформа децентралізації: вектор розвитку – Європа», який організував Чернігівський Центр розвитку місцевого самоврядування, створений за підтримки Програми "U-LEAD з Європою". На навчання зібралися голови об'єднаних територіальних громад Чернігівської області. 
Програма навчання дуже насичена та інформативна. А головне, керівники громад мали  можливість поспілкуватися один з одним, дізнатися про успіхи та проблеми їх громад. 
Про асоціації органів місцевого самоврядування, як інструмент зміцнення держави, розповідав Ігор Абрам’юк, директор з питань розвитку Асоціації органів місцевого самоврядування «Асоціація об’єднаних територіальних громад». Про досвід UkraineInvest у роботі з інвесторами та роль ОТГ щодо залучення прямих іноземних інвестицій  - Віталій Стасюк та Ольга Сивак, представники UkraineInvest.
В програмі презентація кращих практик Корюківської громади, також відбулись установчі збори регіональної асоціації ОТГ. Нашій громаді випала честь бути в числі перших її засновників. Рішенням установчих зборів першим головою нашої асоціації, за пропозицією Любечського селищного голови Пінчук С.І., було обрано Гаруса С.І.

Вітаємо!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь