Іванівська сільська рада

Чернігівського району Чернігівської області

Місячник благоустрою в Іванівській ОТГ вже розпочато

Дата: 11.04.2018 12:39
Кількість переглядів: 804

В Іванівській ОТГ прибирати населені пункти та прилеглі до них території розпочали задовго до того, як розтанув сніг.  Вже протягом березня 2018 року активно проводилася робота по ліквідації чагарників та дикоростучої парослі. Начальник КП "Іванівське" Іванівської сільської ради Філь Олександр Володимирович повідомив, що зроблено чимало.

Так, в Слобідському старостинському окрузі проводилася обрізка та подрібнення гілок на вулицях, розчищено кладовище. У Количівському старостинському окрузі ліквідували дикоростучу паросль на вулиці Луговій. Виписано припис та проведено роботу по розчищенню території біля асфальтового заводу ЗАТ ШБУ-14. Працівники даного підприємства постаралися і у найкоротші терміни виконали умови припису.

У Красному та Количівці знесено аварійні дерева. Нарешті змогли прибрати грушу на старому кладовищі, яка кожного дня грозилася впасти на гранітні пам'ятники та щодо якої була купа звернень.  Росла серед кладовища і доступ будь-якої техніки до неї  -  неможливий. В Ладинському старостинському окрузі також знесені аварійні дерева та обрізано і подрібнено гілля, вирубано дикоростучу паросль.

Чимало звернень громадян було і під час танення снігу, пройти по вулицям населених пунктів було не можливо, не дивлячись на те чи асфальтована ця дорога чи грунтова. КП "Іванівське" організувало і провело викачку води і прибрали калюжі та цілі озера з доріг.  

Продовжується робота по благоустрою сільських кладовищ, було завезено пісок на кладовище в с.Слобода.

В планах комунального підприємства на найближчий час: прибирання стихійних сміттєзвалищ, видалення та подрібнення гілок, що заважають проїзду автотранспорту, висипка вулиць пісочно- щебеневою сумішшю, планування та вирівнювання доріг, косіння трави, вирубка порослі в с.Красне та видалення аварійних дерев. Саме сьогодні жителі с.Іванівка також звернулися з проханням завезти пісок на кладовище, тож завтра чи післязавтра це прохання треба задовольнити.

Активно в місячник благоустрою включилися і старости. Саме вони нагадують людям про час прибрати біля своїх будинків та на кладовищі. Саме сьогодні, 11 квітня, прибирають у Красному та Вікторівці,  завтра в Друцькому, 12-13 квітня в Слободі, в суботу в Ладинці та Количівці. Прибирати територію біля адмінбудівель планують у п"ятницю. До прибирання залучаються всі працівники Іванівської сільської ради.

Шановні жителі нашої великої громади, просимо і вас долучитися до прибирання. На жаль, після святкування Великодніх свят на околицях населених пунктів, на узліссях та берегах малих річок та річки Десни з'явилися нові стихійні смітники. Хто в цьому винен? Пам'ятайте, що чисто не там де прибирають, а там де не смітять! Обличчя місць, де ми живемо, залежить тільки від нас самих, від нашої поваги до самих себе і до свого рідного краю.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь