Іванівська сільська рада

Чернігівського району Чернігівської області

До уваги вагітних працюючих жінок! Інформація фонду соціального страхування

Дата: 01.11.2017 15:51
Кількість переглядів: 4194

Фото без опису

До уваги вагітних працюючих жінок!

В період вагітності Ви маєте право на отримання безкоштовної путівки для проходження лікування в санаторно – курортному закладі.

 

Чернігівське відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Чернігівській області повідомляє про наявність путівок на відновлювальне  лікування з порушеннями перебігу вагітності до реабілітаційного відділення  клінічного санаторію "Карпати" (Закарпатська обл., Мукачівський р-н., с. Карпати)  з термінами заїзду у листопаді-грудні 2017 року.

Путівка видається безкоштовно жінкам з терміном вагітності від 12 до 32 тижнів згідно медичних показів та за умови відсутності медичних та загальних протипоказів. Термін реабілітаційного лікування – 24 дні. На даний період видається листок непрацездатності. Передача путівки іншій сторонній особі, поділ її на декількох осіб, зменшення терміну лікування – забороняється.

Санаторій "Карпати" розміщений в мальовничому урочищі Берегвар, в долині ріки Латориця, у передгір’ї південного схилу хребта Українських Карпат на висоті 210 - 212 метрів  над рівнем моря. Прикрасою санаторія  є старовинний палац, побудований наприкінці ХІХ століття. Палац оточує чудовий дендропарк з декоративним озером в центрі.

 

Лікувальні процедури та діагностичні обстеження:

-в санаторії використовується мінеральна вода: Полянського родовища "Поляна Купіль", вуглекисла, середньої мінералізації, борна, гідрокарбонатна-натрієва; “Карпатська, кремниста, хлоридно-гідрокарбонатна натрієва;

-використовується в лікувальних цілях озокерит, у вигляді природної речовини; грязь мулова сульфідна родовища затоки Сиваш; ропа Моршинського родовища;

-ванни хвойні, з морською сіллю, хлоридно-натрієві, ванни з лікувальними травами, перлинні; ванни хвойно-перлинні та інші;

- кліматолікування: чисте повітря, збагачене фітонцидами і від’ємними легкими аероіонами, підвищує рівень імунних і захисних сил організму, покращує обмін речовин.

-лікувальна гімнастика, гідроколонотерапія, лікувальний массаж, гальванізація та електрофорез лікарських речовин та інші.

Наявне природнє джерело (“Джерело краси”) із самовиливом джерельної води кремнистої, слабої мінералізації.

Наявні 2 критих басейна із підігрівом води – лікувальний та плавальний.

Для хворих  забезпечене п’ятиразове харчування.

 

За більш детальною інформацією звертатися до Чернігівського відділення Фонду: вул. Шевченка, 5 каб. 216 або за телефоном: 774-685.

 

Чернігівське відділення

управління виконавчої дирекції

Фонду соціального страхування

України в Чернігівській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь