Іванівська сільська рада

Чернігівського району Чернігівської області

Привітали з 95-річчям Товстогон Меланію Денисівну у Ладинці

Дата: 16.01.2018 11:01
Кількість переглядів: 1053

  Фото без опису У святий Щедрий вечір, на Маланки зустріла своє 95-річчя Товстогон Меланія Денисівна – найстарша жителька Ладинського старостинського округу. Все своє життя жінка жила в селі Друцьке, трудилася в місцевому колгоспі.

Після смерті чоловіка залишилась сама, оскільки дітей подружжя не мало. Та світ не без добрих людей, стареньку тітку забрала до себе племінниця – Рябченко Надія Максимівна, що проживає в селі Ладинка. Вже майже п’ять років живе Меланія Денисівна у своєї племінниці. Тут вона знайшла не лише прихисток, а й справжній домашній затишок, турботу й любов. Незважаючи на свій вік, жінка цікавиться новинами, має чітку пам’ять, легко згадує події. Племінниця жартома говорить, що тітка має кращу пам’ять, ніж вона.

   З поважним ювілеєм Меланію Денисівну привітала староста  - Олена Хоменко, яка вручила іменинниці подарунок від Іванівського сільського голови. А члени місцевого клубу «Берегиня» привітали ювілярку піснями.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь